Een groot gedeelte van de Nederlanders heeft (wel eens) last van verschillende lichamelijke klachten. Hiervan heeft ruim de helft stress gerelateerde klachten, zoals een gespannen nek, vermoeidheid, hoofdpijn, slapeloosheid en concentratieproblemen. Mocht één (of meerdere) van deze klachten u bekend voorkomen, dan zou u baat kunnen hebben bij een kwalitatief hoogwaardig traagschuim matras.

Klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, nekklachten en hoofdpijn kunnen verminderen met behulp van een traagschuim matras.

Traagschuim matras bij lichamelijke klachten

Een hoogwaardig traagschuim matras heeft namelijk een ontzettend hoog aanpassend vermogen. Hierdoor wordt de druk op uw lichaam geheel gereduceerd waardoor er geen piekdrukken kunnen ontstaan. Het voordeel hiervan is dat reeds bestaande klachten niet zullen verergeren en dat er ook geen nieuwe klachten veroorzaakt zullen worden.

Daarnaast biedt een hoogwaardig traagschuim matras een uitstekende ondersteuning aangezien het matras zich optimaal aan uw lichaam aanpast, eveneens vanwege het hoge aanpassend vermogen. Bovendien ligt uw lichaam op deze wijze in de natuurlijke lichaamshouding. Hierdoor kunnen de spieren in uw rug optimaal uitrusten en herstellen. Ook dit verkleint de kans op lichamelijke klachten. Mocht dit namelijk niet gebeuren, dan is de kans groot dat uw spieren op den duur vermoeid raken waardoor u klachten zult ervaren. Echter moet hierbij wel vermeld worden dat een traagschuim matras nooit uit enkel traagschuim bestaat. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar ons artikel op de homepage.

Het aanpassend vermogen van het traagschuim matras biedt verschillende voordelen.

Traagschuim matras bij vermoeidheid en slapeloosheid

Niet alleen in het geval van lichamelijke klachten maar ook in het geval van vermoeidheid en slapeloosheid kan een traagschuim matras helpen. Vanwege het hoge aanpassend vermogen biedt een traagschuim matras van hoogwaardige kwaliteit een geweldig slaapcomfort. Hierdoor zult u comfortabeler liggen waardoor u sneller in slaap valt en bovendien langer door slaapt. Ook zal een hoog slaapcomfort ertoe leiden dat u dieper in slaap komt. Op deze wijze zult u meer uit uw nachtrust halen waardoor u zich de volgende dag een stuk fitter voelt.

Op een kwalitatief hoogwaardig traagschuim matras zult u sneller in slaap vallen en bovendien dieper slapen.

Traagschuim bij verschillende klachten

Een traagschuim matras kan voor meerdere problemen de oplossing bieden. Mits deze van hoogwaardige kwaliteit is. Helaas is het zo dat er grote kwaliteitsverschillen bestaan tussen verschillende traagschuim matrassen. Laat u daarom altijd goed informeren over onder andere de celstructuur en de densiteit van het matras. Deze eigenschappen bepalen namelijk voor een groot gedeelte de kwaliteit van het matras.

Ontvang vrijblijvend slaapadvies van Decupré

Naar adviespaneel